Industri tekniker

Strøh Teknikpartner er en stor og moderne specialist inden for el-installation, kommuni-kation, sikring og automation, hvor kompetencerne spænder over en blanding af solid erfaring kombineret med den rigtige sammensætning af specialister. Opgaverne for Strøh Teknikpartner er meget forskellige – lige fra private kunder, som skal have udført lettere el arbejde til det store byggeri til mange millioner. Med afdelinger i både Kolding, Børkop og Rødekro og en medarbejderstab på 60 mand servicerer Strøh Teknikpartner kunder over det meste af landet. Til hovedkontoret i Kolding søges nu:

Industri tekniker

selvstændigt arbejde – varierede kundegrupper

Kompetenceområdet inden for automation er et væsentligt område for Strøh Teknikpartner, som går langt for at kunderne får den rette service. Din hverdag bliver meget selvstændig, hvor du i samarbejde med serviceafdelingen planlægger dine opgaver, bestående af faste planlagte opgaver kombineret med en række ad-hoc opgaver. Du har gennem dine opgaver tæt dialog med kunderne og bidrager med din udadvendte og stærke personlighed til, at Strøh Teknikpartner altid fremstår professionelt.

Kunderne er meget forskellige og du vil opleve en hverdag, hvor du kommer ud til en række forskellige opgavetyper. Vi forventer at du har en god erfaring med fejlfinding og du formår at skabe overblikket, så du også kan hjælpe kunderne på områder, der er i ”gråzonen” af elektriker funktionen. Det vigtigste er, at kunden får en god oplevelse og føler, der bliver taget hånd om opgaven, så de hurtigt kan få deres maskiner til at fungere igen.

I forbindelse med udvælgelsen vil vi især vægte:

Din baggrund for at søge stillingen er en uddannelse som elektriker, hvor du i flere år har siddet med arbejdsopgaver, der matcher ovenstående forventninger. Du har løbende videreuddannet dig, så du har en god viden om mange områder af automation, og er fortsat klar til at komme på nye kurser. Derudover forventer vi, at du altid har plads til et smil og gerne går det ekstra skridt for at sikre, at kunden og dine kolleger får en god oplevelse.

Har dette fanget din interesse og er du klar til næste step i din karriere, så ser vi frem til at høre fra dig hurtigst muligt. Du ansøger ved at anvende ”søg jobbet” funktionen på denne side.

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte Selectors på 72100030.