Kvalitetsmedarbejder

Procudan er eksperter i ingredienser og emballager til fødevarer og tror på, at værdi udvikles i fællesskab. Såvel leverandører som kunder skal se Procudan som en samarbejdspartner, der skaber værdi i hele forsyningskæden. Mod kunderne handler det i vid udstrækning om at levere fleksible og værdiskabende løsninger. Eksempelvis ved at yde logistikløsninger, dokumenthåndtering (QA), hjælp til produktudvikling, samling af indkøbskategorier etc. Procudan leverer produkter og ydelser i Skandinavien og resten af Europa fra afdelingerne i Kolding og Kristianstad. Til hovedkontoret i Kolding søges nu:

Kvalitetsmedarbejder

 pragmatisk og struktureret

Som kvalitetsmedarbejder vil du få ansvaret for fødevarekemikalier og fødevarekontakt materialer.  Du skal gennem velbeskrevne processer sikre kvalitetsniveauet, og samtidigt yde et højt serviceniveau over for både interne og eksterne kunder. Du medvirker helt naturligt til løbende optimering af processer og udvikling af kvalitetsområdet.

Du er pragmatisk og kvalitetsbevidst, og er vant til at indhente informationer fra leverandører og videreformidle til kunder. Du har erfaring fra fødevareindustrien og er sandsynligvis uddannet fødevareteknolog, laborant eller lignende.

I udvælgelsen vægtes især:

Da organisationen er flad forventes det, at du som person er fleksibel og serviceminded – hvilket betyder, at du er i stand til at varetage ad hoc opgaver i andre medarbejderes fravær.

Måske arbejder du i dag i en større virksomhed, og føler lyst til en mere dynamisk hverdag med højere grad af selvstændighed og ansvar. Du vil blive tilbudt en spændende rolle i en attraktiv virksomhed, hvor du får ansvar og frihed under ét, og hvor du arbejder selvstændigt i fællesskab. Du vil møde en organisation, der arbejder målrettet som team med en åben og respektfuld omgangstone.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Lars Mikkelsen eller Jakob Biering på telefon 7210 0030. Du ansøger ved at bruge ”søg jobbet” funktionen og bedes vedhæfte motiveret ansøgning og CV.