Account Manager Danmark

Galderma er et selvstændigt datterselskab, der indgår i Nestlé Skin Health koncernen. Galderma markedsfører og producerer produkter worldwide inden for bl.a. æstetisk medicin som markedsføres over for klinikker og privathospitaler i mere end 100 lande. I Norden er Galderma absolut markedsledende og med en meget omfattende produkt palette. Til at fortsætte den markante position i Danmark søges nu:

Account Manager Danmark 

Æstetisk medicin – salg til klinikker i hele Danmark

Som Account Manager har du ansvaret for det samlede salg af Galdermas stærke produktlinje til klinikker og privathospitaler i Danmark. Da der er tale om en stor markedsledende position, vil fokus være på, at skabe fortsat høj værdi hos kunderne og rådgive og vejlede omkring produkter, markedsføring, events m.v. Dermed er du med til at sikre slutbrugerens positive opfattelse af produkter og klinikken.

De primære kunder er i B2B markedet inden for etablerede klinikker i hele Danmark, men det vil være en fordel, hvis du har erfaring med at skabe B2C markedsføring, for på den måde, at supportere dine kunder med at markedsføre æstetiske behandlinger til slutbrugeren.

Til at hjælpe dig med at indfri dine mål, vil du få et nært samarbejde med hovedkontoret, der er beliggende i Sverige. Du arbejder ud fra eget hjemmekontor, med mulighed for at bruge kontor faciliteter i København til kunde events, messer m.v.

Din hverdag kommer til at bestå af en del dialog med klinikkerne om alt fra produkter, markedsføring, uddannelse af deres personale og naturligvis samarbejdsaftaler. Du har distrikt i hele Danmark, men der er dog flest klinikker i Storkøbenhavn, så du vil have mest aktivitet i dette område.

I udvælgelsen vil vi især prioritere:

Dit udgangspunkt for at søge jobbet er en salgsbaggrund inden for relaterede produkter. Optimalt har du en uddannelse som sygeplejerske, men det er ikke et krav. Vi forventer du gennem flere år, med succes, har solgt produkter til sundhedsfagligt personale, hvor dine kommercielle evner og gode personlighed gør en forskel. Du er LIF uddannet eller er indstillet på, at gennemføre denne uddannelse inden for de næste 2 år.

Gage og øvrige ansættelsesvilkår vil blive forhandlet individuelt efter kvalifikationer med udgangspunkt i en fast løn, bonus, firmabil, pension og hjemmekontor. Der forventes en rejseaktivitet på ca. 20-30 dage årligt.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt. Du ansøger ved at bruge ”søg jobbet” funktionen og bedes vedhæfte motiveret ansøgning og CV. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lars Mikkelsen på telefon 7210 0030.