Direktør

Kolding er en kommune i vækst og igennem det seneste år er der kommet mere end 1.000 nye arbejdspladser til. Salget af erhvervsjord er stigende, og vort Campus-område er i rivende udvikling. Business Kolding er stiftet af erhvervsorganisationerne i Kolding samt Kolding Kommune. Fondens formål er at skabe vækst, udvikling og stolthed i kommunens erhvervsliv, på baggrund af en driftsorganisation, der kan levere optimale erhvervsfremmeydelser. Vil du være med til at sikre, at Koldings erhvervsliv fortsat er i vækst, så kunne jobbet som ny Direktør for Business Kolding være noget for dig.

Direktør

erhvervsudvikling – synlig ledelse – strategisk arbejde

Business Kolding er samlende og faciliterende partner mellem Kolding Kommune og erhvervslivet i Kolding området og bringer virksomheder, uddannelser, offentlige aktører, organisationer og netværk sammen. Dette sker i en unik model, hvor der arbejdes efter ”armslængdeprincippet” i forhold til kommunen.

Erhvervsklimaet i Kolding Kommune er rigtig godt og den seneste konjunkturanalyse viser en stor tilfredshed blandt kommunens virksomheder med hensyn til rammevilkår, samarbejde og de generelle erhvervsindsatser. For hele området peger pilen på fortsat god vækst.

Som ny frontfigur i Business Kolding bliver din hovedopgave, at fortsætte den positive udvikling med en balanceret indsats for det lokale erhvervsliv, Kolding Kommune og Trekantområdet.

Overordnet sikrer du, at Business Kolding servicerer lokalområdets virksomheder inden for erhverv, turisme og handel, så de får den rette sparring og opmærksomhed. I dagligdagen samarbejder du med et lederteam og fagligt dygtige og motiverede medarbejdere, som alle yder en stor indsats for, at Kolding Kommune er et attraktivt erhvervsområde.

Der vil for den rette profil være en række udfordrende opgaver, hvoraf især det strategiske og ledelsesmæssige vil fylde en del. Vi forventer, at du gennem din karriere har arbejdet med udvikling og implementering af strategier på flere organisatoriske niveauer. Derudover vil du blive vurderet på dine evner til at samle alle kræfterne, så Koldingområdet også fremover står stærkt, uden at det nødvendigvis er dig selv, som står ”fadder” til alle indsatser.

Ved udvælgelsen vil vi især vægte:

Vi forventer, at du har en stærk erhvervsprofil, hvor du gennem din karriere har vist gode resultater på såvel det kommercielle som det strategiske plan. Dette er evt. suppleret med en længerevarende teoretisk uddannelse på kandidatniveau.

Kan du se dig selv som Business Koldings nye Direktør, vil vi gerne have din ansøgning og CV hurtigst muligt. Du ansøger ved at anvende ”søg jobbet” funktionen.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Lars Mikkelsen på 7210 0030.