Optiker

VIU Eyewear er en ung brilleproducent, der bevidst går nye veje inden for optikerbranchen. De startede i 2013 i Schweiz med visionen om, at sælge briller med fokus på design, kvalitet og nye spændende materialer – direkte fra produktion til slutbruger. Start-up var med online salg, men hurtigt fulgte fysiske butikker med, og de har netop åbnet en butik i Århus som butik nr. 30. Derudover har de en flagshipstore i hjertet af København, og til denne spændende butik søges nu:

Dynamisk og kundeorienteret Optiker

som brænder for at arbejde med de nye trends i branchen og sælge unikke brilleløsninger

VIU Eyewears flagshipstore i København mikser bevidst det, at vælge nye briller med mode, personlighed og anderledes kunde oplevelser, så målgruppen er den mere bevidste forbruger. Det stiller anderledes krav til dig som optiker og på den ene side er du en dygtig optiker, som kan sit fag og på den anden side er du meget inspireret af, at vejlede kunden inden for trends og ”bygge videre på” kundens personlige stil.

Du er god til den personlige service og tænker kommercielt og anderledes. Dit personlige drive er højt og du har stort fokus på, at give kunden den gode oplevelse, samtidig med at brilleløsningen er 100% i top.

Din baggrund for at søge stillingen er en uddannelse som optiker – måske har du været nogle år i en af de etablerede brille kæder, og savner at kunne påvirke hverdagen. Alternativt er du nyuddannet og klar til at give den gas og blive påvirket af en helt anderledes optiker kultur.

Lyder jobbet som noget for dig, så send dit CV og nogle ord om dig selv. Du sender det ved at bruge ”søg jobbet” funktionen.

Har du spørgsmål kan du kontakte Selectors på 7210 0030. Alle samtaler afholdes i København.