Group CFO

Jørgen Schou Holding A/S er et vidt forgrenet konglomerat, som administrerer og driver en lang række selskaber inden for bl.a. grossisthandel, ejendomshandel, professionel hestesport, skovdrift, golfbanedrift, bilhandel og associerede datterselskaber. Koncernen har en meget betydelig aktivmasse og er velkapitaliseret. Den samlede selskabs struktur er nu så betydelig, at det er besluttet, der til en nyoprettet stilling skal ansættes en:

Group CFO

med stort overblik og godt købmandskab

Som ny Group CFO bliver din primære opgave, at holde det økonomiske overblik over alle selskaber i koncernen. Det betyder, at du skal have det overordnede indblik, samtidig med at du og afdelingen, i detail, kender til de enkelte transaktioner, så der hele tiden kan foretages optimale beslutninger med hensyn til f.eks. finansiering, cash pool og nye opkøb/salg. Det forventes, at du har god erfaring med at konsolidere mange selskaber og kan gøre regnskaberne klar til revisionen. Koncernen samarbejder med jurister, når der skal forhandles tungere kontrakter, men det vil være en fordel, hvis du også har erfaring med jura.

Du har bevist, at du har gode lederegenskaber og trives med daglige operationelle arbejdsopgaver, hvor du ser det som en naturlig del, at der altid er et gennem bearbejdet materiale til at træffe de fremtidige beslutninger. I dagligdagen er du leder af, og får tæt sparring med, en controller, regnskabschefen og 1 bogholder. Derudover har du et indirekte ansvar over for økonomifunktionerne i enkelte datterselskaber.

Koncernen udvides hele tiden og der foregår løbende køb og salg af selskaber, ejendomme m.v. Derfor er det vigtigt, du besidder et godt købmandskab og hele tiden er klar til at yde økonomisk rådgivning af strategisk og taktisk karakter. I dagligdagen refererer du til koncernens direktør og har regelmæssig dialog med ejeren.

I forbindelse med udvælgelsen vil vi især vægte:

Den ideelle kandidat til stillingen har en relevant teoretisk regnskabsmæssig uddannelse på Cand.merc.aud. eller HD niveau, kombineret med min. 5-10 års praktisk erfaring fra tilsvarende opgaver. Du har gerne en baggrund som revisor og har herigennem opnået god erfaring med alle regnskabsmæssige områder, herunder konsolidering af store koncerner.

Lyder dette som jobbet for dig, så send din ansøgning hurtigst muligt. Du ansøger ved at bruge ”søg jobbet” funktionen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte partner Lars Mikkelsen på tlf. 7210 0030.