Velkommen til Selectors® 
Din platform for unik succes
Nøglen til varig effekt
Din virksomhed er unik. Ved et samarbejde med os, får du gennemtestede koncepter og metoder, der åbner op for effektfulde og varige løsninger, der afspejler jeres unikke behov og ambitioner.
Tilpassede løsninger for dig
I stedet for standardløsninger går vi dybere i analysen. Vi lærer din virksomheds DNA og kultur at kende for at designe og skabe løsninger, der afdækker dine specifikke udfordringer.
Sammen skaber vi en positiv spiral
Med en kombination af vores erfaring og din virksomheds viden skaber vi en positiv spiral. Målet? Eksekvering hvor mennesker og adfærd gør en reel forskel, og afgør, at virksomheder når målene og strategiske prioriteter.
Fundamentet er tillid
Dit tillidsforhold til os er essentielt. Når noget er rigtig vigtigt, bliver tillid den måske vigtigste parameter for valget af samarbejdspartner. Hos Selectors® er du en værdifuld partner, og vi er der for dig i det lange løb.
Engagement i hvert skridt
Vi er engagerede i hvert projekt og enhver strategi, altid med fokus på at løfte jeres resultater gennem mennesker, adfærd og kultur.
Balance mellem kultur og resultater
Vi søger den rigtige balance mellem kultur og performance, der er afgørende for, at virksomheder når de ønskede resultater.
Klar til næste skridt?
Et godt samarbejde starter altid med en god kop kaffe. Så lad os sammen finde vejen frem for din virksomhed.

Teamet du møder hos os

Bjørn Steen Lauritsen

Partner / CEO

Lars Mikkelsen

Partner

Jacob Barsballe Nielsen

Partner

Pernille Lærke Meier

Management konsulent

Emma Josephine Dahl

Research konsulent

Lisa Rønnov Degnegaard

Projekter / Research konsulent
cross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram