• Selectors har stort fokus på at afkode vores DNA, og de er gode til at bruge denne viden, når vi skal have nye medarbejdere.
  Jesper Thomsen
  Salgsdirektør, Peterson Packaging A/S
Kultur & Forandring
 • Form 3 ApS havde gennem længere tid oplevet, at vi ikke fik nok udbytte af vores investeringer i såvel medarbejdere som processer. Selectors har gennemført et skræddersyet program, der drastisk løftede vores performance.
  Tommy Toft
  Ejer, Form 3 Retail ApS
Værdiskabelse & Performance
 • Selectors har faciliteret udarbejdelsen af vores strategi. Vi startede med et strategiseminar for hele bestyrelsen, hvor vi i hovedtræk satte kursen for de næste 3 år. Herefter har der været tæt sparring omkring detail planerne, og de primære indsatsområder. Vi har hele vejen i gennem oplevet en god og kompetent sparring fra Selectors og kan allerede se, at vores nye strategi er den helt rigtige.
  Claus Holm Christensen
  Direktør, Kolding Havn
 • Selectors giver nuanceret indspark og udfordrer vores organisation på en konstruktiv og analytisk måde. Selectors differentierer sig ved at levere rådgivning af høj kvalitet.
  Per Holm
  Administrerende Direktør, Kolding Spildevand A/S
Kommerciel Tænkning
 • Vi samarbejder med Selectors på opgaver, hvor der er særligt behov for at komme i kontakt med unikke kandidater. Vi har en god sparring med Selectors, som har løst opgaverne til vores fulde tilfredshed.
  Henriette Christensen
  HR ansvarlig, H.J. Hansen Genvindingsindustri A/S
 • Vi har gennem flere år samarbejdet med Selectors om ansættelse af specialister og ledere til GLS Denmark A/S. Gennem årene har Selectors vist, at de kan finde egnede kandidater, som er med til at udvikle GLS. Stort set alle de medarbejdere Selectors har hjulpet os med at få ansat, er stadig i jobbet efter 4-5 år.
  Steen Ravnsbæk Kristensen
  Director Finance, GLS Denmark A/S
 • Vi har samarbejdet med Selectors gennem de seneste tre år, og i den periode har vi ændret radikalt på vores salgsprofiler. Vores nuværende sælgere performer højere og mere stabilt end tidligere.
  Jesper Thomsen
  Salgsdirektør, Peterson Packaging A/S
 • Selectors er gode til at finde kvalificerede kandidater til os og har god indsigt i, hvilke profiler, der kan skabe succes hos GLS Denmark A/S. Samarbejdet mellem vores interne HR og Selectors fungerer upåklageligt og vi har god faglig sparring om opgaverne.
  Nanna Drost Clausen
  HR-ansvarlig, GLS Denmark A/S
 • Selectors har løst en vanskelig search-opgave for os i forbindelse med besættelsen af en central stilling i vores organisation på executive-niveau. Vi har været meget tilfredse med forløbet og har også indgået kontrakt med en slutkandidat.
  Henrik Jespersen
  HR-direktør, Fertin Pharma A/S
Personlige Komptencer