HR as a Service

Har du også følelsen af, at HR er for stort et område og at det ”stjæler” din tid, er årsagen formentlig at jeres HR-kompetencer ikke matcher virksomhedens behov. Med HR as a Service får du en skræddersyet HR-løsning, der matcher jeres virksomheds behov. Vi oversætter jeres ambitioner og mål til HR prioriteter – der både tiltrækker, udvikler og fastholder medarbejdere, så I når jeres mål med større effekt, hurtigere. 

3 fordele:

Flueben

Du får en erfaren HR- konsulent tilknyttet din virksomhed.

Flueben

Du får konkrete forslag til HR-optimeringer, efter en grundig analyse, så HR skaber værdi. 

Flueben

Du får HR sparring til organisationen – få flyttet opgaverne hen hvor kompetencerne er. 

Skal vi skræddersy din HR-løsning? 

HR Paletten er efterhånden så stor, at det er umuligt som leder at overskue den og det er utroligt tidskrævendende at holde sig opdateret på området, som kræver viden indenfor bl.a.:

  • ansættelse
  • n 
  • onboarding
  • jura
  • arbejdsmarkedsforhold
  • CSR
  • konkurrenceklausuler
  • MUS
  • GDPR
  • trainee forløb osv. 

Nogle virksomheder har en professionel HR-afdeling, der tager sig af alle disse opgaver og som fungerer som sparringspartner for hele organisationen. Det er dog langtfra alle virksomheder, der har mulighed for at ansætte en dygtig HR-chef, men det er der råd for med HR as a Service:

Få din egen erfarne HR chef og betal kun for de timer du bruger det, så din virksomhed er attraktiv inden for:
Rekruttering, fastholdelse, udvikling og afvikling
Der udarbejdes ligeledes en analyse med forslag til HR-projekter, som er skræddersyet til din virksomhed. 

Vil du have frigjort tid til dine kernekompetencer?

Vi tilbyder HR as a Service, hvor man indgår et samarbejde for 6 mdr. ad gangen. Vi tager et tjek på jeres nuværende HR-niveau og sammen sætter vi niveauet for, hvordan I gerne vil have jeres HR-tilbud skal se ud. Det er aldrig en standard løsning, men en løsning, som bliver skræddersyet jeres behov – og hele tiden styret af vores erfarne konsulenter. Derudover står vi hele tiden til rådighed for dig og dine ledere som sparringspartner i hverdagens HR-udfordringer, hvor vi aldrig er længere væk end telefonen eller en mail.

Bruger du også HR som konkurrenceparameter? 

God HR bliver et større og større konkurrenceparameter og en differentieringsfaktor. Især for mindre og mellemstore virksomheder bliver kampen om de gode medarbejdere endnu vigtigere, og her er professionel HR et vigtigt element for at tiltrække og fastholde de gode profiler – især i en tid, hvor der er flere ledige stillinger end kandidater. Når du indgår et samarbejde om HR as a Service bruger I tiden, hvor I er bedst og lader os understøtte forretningen med vores kompetencer. 

Kontakt os, så vi kan inspirere og udfordre dig over en kop kaffe
Lars Mikkelsen | Partner
Tlf. +45 22 19 49 30

Følg os på SoMe