Kobling mellem strategi og organisationens handlinger
Selectors ser tydelige tegn på, at mange virksomheder, på bagkanten af finanskrisen, har en organisation uden for kurs, der har fokus på at beskytte sine kernekompetencer, i stedet for at udvikle nye forretningsområder med afsæt i markedets ubevidste behov.

Det skyldes ofte, at mange bestyrelser og virksomhedsledere nok tager sin vision og strategiarbejdet alvorligt, men glemmer at gøre den operationel, så den kan implementeres i medarbejdernes daglige arbejde. På den måde skaber man en organisation, som ikke har et klart sigte, hvilket medfører at medarbejdere kører i forskellige retninger, og derfor ikke skaber de ønskede resultater.

Når strategien skal overføres til hverdagens handlinger glemmer topledelsen ofte, at de har arbejdet med de nye strategitanker i en længere periode, mens medarbejderne oftest først får dem præsenteret, når de skal implementeres. Det kan betyde, at ledelsens fokus allerede er et nyt sted, når strategien reelt skal til at begynde, hvilket skaber frustration og uro i organisationen.

Vores strategiarbejde tager afsæt i veldokumenterede strategi modeller og vores konsulenters store erfaring med at designe den løsning, der passer til din virksomhed.

Kontakt os for et møde, hvor vi kan sparre om dine forretningsmuligheder.

Leder du efter nyt job?

Upload gerne dit cv til vores CV-database, så kontakter vi dig, når vi har et job, som matcher dine kompetencer.

Upload her

Ved oprettelsen får du din egen profil, som du selv kan administrere ifht. GDPR.