Om os

Selectors blev etableret i 2006 og består i dag af en række erfarne og engagerede konsulenter, der alle brænder for vores vision om, at skabe hele virksomheder frem for halve løsninger. 

Navnet SELECTORS udspringer af vores oprindelige forretningsområde, som var udvælgelse – deraf ”to select”. Udgangspunktet har altid været at komme tæt på kundens kultur, for herigennem at kunne anbefale de rette medarbejdere, der passer såvel fagligt som kulturelt. Gennem de seneste år har Selectors, som en naturlig konsekvens af vores arbejdsmetoder, udvidet kompetencefeltet og udviklet en strategisk analysemodel, der sikrer, at vi kommer rundt om hele organisationen, når vi analyserer kundens behov. 

Det betyder at vores 3 forretningsområder Search & SelectionStrategi & eksekvering samt HR Development er områder, der alle bygger på fundamentet omkring Adfærd & Kultur og på den måde både kan stå alene og samtidig har en naturlig overgang til hinanden.

Vi udfordrer vores kunder og arbejder hver dag for at skabe balance mellem Kultur og Performance – skal vi også tage en dialog hos din virksomhed?

Læs mere om vores medarbejdere

Bjoern Lauritsen_305x305px

Bjørn Lauritsen
Partner / CEO
Tlf. +45 51 32 91 88

Lars_300 px

Lars Mikkelsen
Partner
Tlf. +45 22 19 49 30

Jacob_300px

Jacob Barsballe Nielsen
Partner
Tlf. +45 30 31 99 35

Følg os på SoMe