Selectors blev etableret i 2006 og består i dag af en række erfarne og engagerede konsulenter, der alle brænder for vores vision om, at skabe et udfordrende og udviklende miljø.

Navnet SELECTORS udspringer af vores oprindelige forretningsområde, som var udvælgelse deraf to select. Udgangspunktet har altid været, at komme tæt på kundens kultur, for herigennem, at kunne anbefale de rette medarbejdere, der passer såvel fagligt som kulturelt.

Gennem de seneste år har Selectors, som en naturlig konsekvens af vores arbejdsmetoder, udvidet vores kompetencefelt og udviklet en strategisk analysemodel, der sikrer, at vi kommer rundt om hele organisationen, når vi analyserer kundens behov.

Vores konsulenter har med mere end 30 år erfaring i konsulentbranchen opbygget et bredt netværk inden for det private og offentlige. Hovedparten af vores modeller bygger på internationale anerkendte og validerede ledelsesværktøjer.

Vi har et internationalt samarbejde, der gør os i stand til at løse Cross Border opgaver.

 

profil-grafik

 

Kontakt os derfor næste gang du har behov for at drøfte din virksomheds udfordringer inden for strategi, organisationsudvikling eller ansættelse af nye medarbejdere.

Leder du efter nyt job?

Upload gerne dit cv til vores CV-database, så kontakter vi dig, når vi har et job, som matcher dine kompetencer.

Upload her

Ved oprettelsen får du din egen profil, som du selv kan administrere ifht. GDPR.