Forandringer betyder nye behov for medarbejdere. Hvis man skal afskedige nøglemedarbejdere er Outplacement en både social og økonomisk god løsning, hvor Selectors tager hånd om dine medarbejdere i en svær situation.

Vores koncepter er meget detaljerede og følger en veldokumenteret proces, der sikrer at vi når rundt om alle kandidater på en professionel måde, så kvalitet og etik er i fokus.

Kontakt os for at få et møde, hvor vi kan drøfte dine fremtidige medarbejderprofiler.

Selectors erfarer, at virksomheder fokuserer på de faglige kompetencer i stedet for at se på, hvilken opgave, der reelt skal løses af medarbejderen.

Ofte ansætter man medarbejdere, der minder om én selv i stedet for at se på, hvilken strategi eller organisatorisk opgave, der skal løses. Eller man glemmer at se på den kultur, der er bærende i organisationen og får ansat profiler, der slet ikke matcher kulturen.

Vi har mere end 30 års erfaring i at spotte de rigtige kandidater og ved, at det er de rette medarbejdere, som skaber de unikke resultater. Faktisk er vi stolte af, at langt største delen af de kandidater vi ansætter stadig er i jobbet efter 3 år.

Leder du efter nyt job?

Upload gerne dit cv til vores CV-database, så kontakter vi dig, når vi har et job, som matcher dine kompetencer.

Upload her

Ved oprettelsen får du din egen profil, som du selv kan administrere ifht. GDPR.