Search & Selection

For alle virksomheder er nøglen til succes at have de rigtige kompetencer i organisationen. Alle kan købe de samme maskiner og få fremstillet ens produkter, så den reelle værdi for virksomheder skabes gennem deres medarbejdere.  

Virksomheder udvikler sig over deres livscyklus og der kan være stor forskel på, hvilken profil, der er behov for i givne situationer – den entreprenante medarbejder, er ikke nødvendigvis den rette i en meget moden virksomhed, og omvendt. 

I et kandidatmarked, hvor der altid er kamp om de bedste profiler, er det ikke ligegyldigt, hvordan man som virksomhed fokuserer på at tiltrække og fastholde sine medarbejdere. 

Vil du inspireres er du velkommen til at læse mere om rekruttering, personvurdering (brugen af test) til at identificere de rigtige medarbejdere eller sammensætte de rette teams og outplacement til gode loyale medarbejdere, som af en eller anden årsag ikke længere skal være en del af organisationen. 

Sådan skabes en vindervirksomhed 

Det er det gode miks af de rigtige kompetencer og organisationens kultur, der skaber en vindervirksomhed.

Alle virksomheder mener deres faglige område er unikt og ofte hører vi i vores indledende dialog med virksomheder ”…at vores fagområde er specielt, så det er meget væsentligt at den nye medarbejder kender området godt”. Sandheden er mere, at de fleste virksomheder har ens lignende processer og strukturer, så når man tager produktet ud af hele ”ligningen”, vil de fleste opgaver ligne hinanden. 

Vi har stort indblik i de fleste fagområder og tør udfordre om en ny medarbejder altid skal have den samme faglighed som alle de andre ansatte – vi tror på diversitet og dermed muligheden for at kunne se en løsning fra flere sider. Især når der skal skabes vækst og nye ideer. 

En leders vigtigste opgave er at sikre virksomheden har de rigtige medarbejdere.

Ligegyldig hvilken udfordring du har i sammensætningen af din organisation, vil Selectors være en værdifuld sparringspartner og vi tager gerne et uforpligtende møde, hvor vi kan drøfte mulige scenarier. Vores logo fortæller det hele: vi skaber et samarbejde, hvor vi når i mål med de gode løsninger.

Skal vi tage en snak?

Vi har over 20 års erfaring med Search & Selection fra begge sider af bordet. Må vi udfordre og inspirere dig over en kop kaffe? 

Bjoern Lauritsen_305x305px

Bjørn Steen Lauritsen
Partner | CEO
Tlf. +45 51 32 91 88

Lars_300 px

Lars Mikkelsen
Partner
Tlf. +45 22 19 49 30

Jacob_300px

Jacob Barsballe Nielsen
Partner
Tlf. +45 30 31 99 35

Følg os på SoMe