Outplacement

Et struktureret forløb med Outplacement for opsagte medarbejdere giver ikke kun mening i respekt for en medarbejders loyale og gode arbejdsindsats gennem mange år – det er også værdifuldt for virksomhedens omdømme og employer branding, at man tager sig af medarbejdere, som ikke længere skal være en del af teamet. At det så også kan være en økonomisk gevinst for virksomheden, er bare et ekstra plus. 

3 fordele:

Flueben

Hjælper opsagte medarbejdere videre og gør dem parate til, hurtigt, at komme i nyt job.

Flueben

Medarbejderen får stort indblik i egen situation og ønsker til næste step i karrieren.

Flueben

Virksomheden udviser socialt ansvar og fastholder godt omdømme.

Vil du gerne vide mere om de andre områder inden for Search & Selection, er du velkommen til at læse mere her: Rekruttering og personvurdering

Vi holder kandidaten i hånden i en svær periode

Gennem coaching, motivation og tæt sparring sikres, at medarbejderen har de bedste muligheder for at finde nyt relevant arbejde. Vi lægger ikke skjul på, at det er den enkelte selv, der skal drive processen, men vi er hele tiden klar til at motivere og støtte dem.  Selectors giver indblik i jobmarkedet, hjælper med at skrive den gode ansøgning, og holder øje med job i markedet til kandidaterne. 

Vi afholder ”prøveinterviews” med medarbejderen, som sikrer man bedre er klædt på til at holde interview med en virksomhed, når det rigtige job er der.

Kom hurtigt videre

Mange medarbejdere har igennem flere år arbejdet loyalt for deres virksomhed og har ikke fulgt med i udviklingen på jobmarkedet. Selectors giver dem 100% indblik i job, mulige virksomheder de kan have interesse i, egne styrker og udviklingsområder samt sørger for at deres CV er helt opdateret og tilpasset deres egen stil. Gennem mere end 20 år har vi selv ansat mange medarbejdere til vores kunder, så vi ved hvad der fokuseres på når man udvælger. 

Selectors store netværk hos mange virksomheder sættes i spil, når vi klæder den opsagte på, til at møde jobmarkedet.

Lars_300 px

Kontakt os, så vi kan inspirere og udfordre dig over en kop kaffe
Lars Mikkelsen | Partner
Tlf. +45 22 19 49 30

Følg os på SoMe