Rekruttering

Baggrunden for at skulle ansætte en ny medarbejder kan være forskellig; måske er der en nøglemedarbejder, som har sagt sit job op og der skal søges en erstatning. Måske vækster I, og søger en ny kollega til at sikre succesen. Og i perioder, hvor jobmarkedet er glohedt, ved vi, at dialogen med mange kandidater skal etableres mere direkte og i dybeste fortrolighed. Selectors sikrer den rette proces, uanset hvilken situation din virksomhed befinder sig i. 

3 fordele:

Flueben

Stor erfaring med Search & Selection gennem mere end 20 år.

Flueben
Grundig foranalysehvor virksomhedens egen kultur og adfærd bliver en væsentlig del af det, der ligger til grund for at an-
befale de rette kandidater.
Flueben

Stort indblik i kandidatmarkedet så vi sikrer, at din virksomheds strategi kan gennemføres med de rigtige medarbejdere.

Vil du gerne vide mere om de andre områder inden for Search & Selection, er du velkommen til at læse mere her: Personvurdering og outplacement.

Struktureret proces som virker!

Ud fra høje kvalitetskrav og etiske standarder, minimerer vi risikoen for fejlansættelser betydeligt. Vi kalder det udvælgelse gennem indlevelse. Selectors vil altid være kundens rådgiver i udvælgelsesprocessen, hvilket betyder, at vi varetager hele flowet for kunden, og dermed sikrer et hurtigt og professionelt udvælgelsesgrundlag.  

At vælge ”den bedste af ansøgerne” er fristende, men Selectors arbejder efter at vælge ”den rigtige”

Selectors er den erfarne samarbejdspartner

Selectors startede i 2006 og vores konsulenter har endnu længere erfaring med området. Således har vi indgående kendskab til at finde de rigtige medarbejdere. Ingen opgave er for stor – eller for lille, og vi har mange gang løst ”umulige” opgaver for vores kunder, hvor der er behov for kreativitet, vedholdenhed og stort indblik i kandidatmarkedet for at komme i mål. Vi tror på vores arbejde og giver naturligvis 100% garanti på alle vores Search & Selection opgaver og der følges løbende op med nærmeste leder og kandidat. Derved sikrer vi, at der er en god on-boarding og kandidatens potentiale hurtigst muligt sættes i spil. 

Mange virksomheder bruger utallige timer på at analysere investeringer i maskiner, bygninger og markeder. Men reelt er det de rette kompetencer, der skaber de rette resultater.

Hjælp til den næste ansættelse

Formålet med vores drivende proces er at sikre de rigtige medarbejdere til din virksomhed, så der skabes kobling mellem strategien og handlingerne. Vi er stolte når vores kunder efterfølgende siger – Yes, vi fandt den rigtige. 

Skal vi sige yes sammen? 

Lars_300 px

Kontakt os, så vi kan inspirere og udfordre dig over en kop kaffe
Lars Mikkelsen | Partner
Tlf. +45 22 19 49 30

Følg os på SoMe