Forretningsudvikler

RedOffice Scan Office A/S er en af Danmarks største kontorforsyningsvirksomheder og er 100% dansk ejet. Virksomheden har hovedsæde i Esbjerg og salgskontorer/butikker i hele Danmark, hvorfra der sælges alle produkter til det moderne kontor – lige fra blyanter og papir til digitale printere og scannere. Virksomheden har en stor kundegruppe og der er igangsat en ny strategi for, hvordan man fastholder og udvikler kundeloyaliteten inden for B2B salg, der bliver stadig mere digital. Som et væsentligt led i denne udvikling søges til hovedkontoret i Esbjerg en: 

Forretningsudvikler

strategi – markedsudvikling – ledelse – eksekvering

Som ny Forretningsudvikler for RedOffice ScanOffice skal du, i fællesskab med den kommercielle direktør, videreudvikle den igangværende positive proces, og dermed sikre, at alle forretnings-områder fortsætter deres vækst. Som Forretningsudvikler indgår du i direktionen og er ansvarlig for de overordnede salgsresultater på tværs af de enkelte forretningsområder. Du har en analytisk tilgang til opgaverne og formår at se muligheder fra et overordnet perspektiv, hvorefter du skaber gode operationelle planer, som implementeres i de enkelte afdelinger.

Du bliver direkte ansvarlig for Retail divisionen, hvor der på landsplan er en række butikker med egne afdelingsledere. Der er en god og stabil salgskurve i butikkerne, men man mærker naturligvis, at en del af salget flyttes over på online platforme. Derfor har RedOffice Scanoffice investeret meget i at udvikle en stærk Webshop, hvor man tilbyder alle sine produkter. Du bliver en vigtig profil i at balancen mellem salget i butikkerne og gennem webshoppen, hele tiden udvikler sig bedst muligt og vi forventer du er stærk til at analysere på markedet, så der løbende kan justeres på priser, indhold og kommunikation med kunderne.

Målstyring, opfølgning og konkrete handlingsplaner er væsentlige for dig, ligesom du har et højt drive for at skabe gode resultater. Du anerkender værdien af alle niveauer og afdelinger i virksomheden og giver ansvar for eget arbejde. Du har god erfaring med direkte ledelse og er en tydelig kommunikator.

I forbindelse med udvælgelsen vil vi især vægte:

Den ideelle kandidat har en videregående uddannelse på HD-A, Cand.Merc eller tilsvarende niveau. Du har i de sidste 3-5 år arbejdet med tilsvarende opgaver, hvor du gennem analyser og struktur, har vist dine evner til at skabe den gode balance mellem forskellige forretningsområder.

Kan du genkende dig selv i dette spændende job, og ser du det som dit næste naturlige step i karrieren, så send os din ansøgning med det samme. Du ansøger jobbet ved at bruge ”søg jobbet funktionen”.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lars Mikkelsen på telefon 7210 0030.