Area Manager

Gertsen & Olufsen indgår i G & O Maritime Group A/S, som udvikler, producerer og sælger en række tekniske produkter til den maritime sektor. Virksomheden har flere produktionsenheder i Danmark og er på væsentlige produktområder verdens førende, med salg til de største værfter og rederier. Især inden for vibrationsdæmpende kompensatorer har G & O en meget stærk og dominerende position på verdensmarkedet, og som led i at fastholde den stærke position søges nu til hovedkontoret i Allerød en erfaren:

Area Manager

opbygge langvarige relationer – projektsalg

Med afsæt i en markedsdominerende position og en række nye tiltag på vej, bliver det den nye Area Managers opgave at sikre G & O’s stærke position. Du samarbejder med redere, værfter, motorbyggere og agenter i Europa og Asien. Gennem vedholdende dialog, og dine evner til at skabe gode langvarige relationer, sikrer du, at G & O altid bliver forespurgt ved nybygninger. Du forestår udarbejdelse af tilbud, opfølgning og forhandling fra kontoret i Allerød samt besøg hos kunden. Det betyder at du skal forvente ca. 40-50 rejsedage om året.

Det kræves at du har god erfaring med motoropbygning og har en relevant teknisk baggrund – helst fra to-takts motorer. Derudover har du gennem flere år vist dine gode salgs- og forhandlingsevner på den internationale scene.

I forbindelse med udvælgelsen vil vi især vægte:

Vi forventer, at den rette person har en relevant teknisk uddannelse – gerne maskiningeniør, maskinmester med erfaring fra skibe eller tilsvarende – kombineret med en del års erfaring indenfor teknisk salg som salgsingeniør, product manager eller måske teknisk projektleder, hvilket du har bevist gennem dine seneste job. Det er et krav at du er rejsevant i Asien og igennem flere år har lært at begå dig kulturelt på de kanter.

Lyder dette job som noget for dig, har du gå-på-mod og interesse i nye udfordringer, så kontakt konsulent Lars Mikkelsen på telefon 7210 0030 for uddybende information. Du kan også sende dit CV og en ansøgning ved at anvende ”søg jobbet” funktionen.

Alle samtaler afholdes på Sjælland.