Area Manager – Life Science

SCANBUR A/S er markedsleder og leverer komplette løsninger til opstaldning af gnavere hos den farmaceutiske industri og på universiteter i Norden. Løsningerne er en kombination af SCANBUR-produkter og produkter fra førende internationale samarbejdspartnere, som bl.a. leverer bure, vaskemaskiner, autoklaver og automatiseringsløsninger samt forbrugsvarer hertil. Til at hjælpe med at videreudbygge markederne i Danmark og Sydsverige søges nu til hovedkontoret i Karlslunde en:

Area Manager – Life Science

projektorienteret salg

Du er en fremragende relations opbygger til interessenter inden for medicinske universiteter og måske også til farmaceutiske virksomheder. Du har vist stærke salgsresultater, hvor du ved tæt dialog og god opfølgning med dine kunder, sikrer gode projektforløb. Du rapporterer direkte til den administrerende direktør i Danmark og vil i hverdagen arbejde tæt sammen med et stærkt team bestående af kolleger fra salg, udbud og marketing. Derudover får du i flere projekter tæt dialog med førende internationale partnere.

Vi forventer du har et stort personligt drive og forstår at agere kommercielt i et meget professionelt marked, som er niche præget. De enkelte salgsprocesser kan variere, men der er ofte tale om en længerevarende dialog, så det er vigtigt du er vant til projektsalg. I flere tilfælde sker salget i forbindelse med offentlige udbud, så erfaring med tender er en fordel.

Jobbet kræver nødvendig rejse i Danmark og Sydsverige for at mødes med kunder såvel som leverandører for at få produktindsigt.

I forbindelse med udvælgelsen vil vi især vægte:

Din baggrund for at søge jobbet er en relevant kommerciel uddannelse, hvor du gennem flere år har oparbejdet en god erfaring med projektsalg til Life Science. Du har et godt blik for balancen mellem at være rådgiver og kommerciel, og ser muligheder i markedet. Din personlighed udstråler initiativ og pondus og du ynder at finde nye muligheder for at skabe mersalg – uden at være for pågående.

Lyder dette job som noget for dig, så kontakt konsulent Lars Mikkelsen på telefon 7210 0030 for uddybende information. Du kan også sende dit CV og en ansøgning ved at anvende ”søg jobbet” funktionen.

Alle samtaler afholdes på Sjælland.