Salgsdirektør

KIF Kolding Elite A/S er forankret og har hjemmebane i Kolding. De unikke fysiske rammer i Sydbank Arena danner kulissen for, at op til 5000 tilskuere kan opleve fight og drama på banen. Med 14 danske mesterskaber og 6 pokaltitler samt flere berømte spiller koryfæer i bagkataloget er KIF Kolding en stolt og traditionsrig klub, som både har domineret den danske håndbold liga og spillet europæisk håndbold. KIF Kolding er en del af KIF hovedorganisationen, som dækker mange sportsgrene i Kolding, og KIF håndbold har en ungdomsafdeling, som er på vej frem. KIF har siden 2018 gennemført en økonomisk genoprejsningsplan og som et vigtigt led i denne plan søges nu en stærk

Salgsdirektør

kommerciel udvikling – branding – event – sponsorpleje

KIF Kolding Elite A/S har store ambitioner om at genindtræde som en væsentlig aktør i den danske håndboldliga og komme tilbage på den inter nationale håndboldscene. Det kræver en væsentlig indsats at få genskabt de sportslige resultater, og ikke mindst det kommercielle fodfæste. Den nye salgsdirektør skal være drivkraften i at få skabt et bæredygtigt økonomisk fundament, og sikre at rebrandingen af KIF Kolding sker ud fra de bærende værdier i KIF.

KIF brandet har en høj værdi, og derfor skal de kommercielle muligheder i samarbejdet med sponsorer og partnere udnyttes væsentlig bedre i fremtiden. Vi søger en erfaren og handlingsorienteret leder, som har kommerciel og salgsmæssig gennemslagskraft og er strategisk tænkende. Det er ikke afgørende at have ledelseserfaring fra sportens verden, men erfaring med koncept/sponsorsalg og kundepleje på højt niveau er et godt afsæt for jobbet.

Dit Hunter-gen er udtalt og du har gennem din karriere vist, du har store salgsevner og formår at skabe langvarige samarbejder – uden at være blind for de hurtige handler. Du vil referere til bestyrelsen, som aktivt og motiverende bakker op om dine indsatser. Deres forventninger til dig er høje, og der er derfor god mulighed for at vise dine unikke salgsevner.

Den kommende salgsdirektør skal have en åben og ærlig ledelsesstil, og skal kunne motivere sine medarbejdere og de frivillige omkring KIF. Da netværket betyder meget for denne stilling, forventer vi at du allerede bor i Kolding Kommune eller er klar til at bosætte dig her inden for kortere tid.

Du tilbydes et attraktivt job i en højt profileret håndboldklub, hvor ambitionerne er høje og udfordringerne er spændende både menneskeligt og fagligt. Du får stor frihed til at sætte agendaen for fremtiden, og ikke mindst medvirke til, at bringe KIF tilbage til toppen af den danske håndholdliga. Arbejdsmiljøet er afvekslende og uhøjtideligt, og den nye Salgsdirektør vil møde et stort engagement fra alle omkring KIF Håndbold Elite. Det forventes du er fleksibel i forbindelse med dine arbejdstider, da du vil være den drivende omkring afvikling af sponsorarrangementer i forbindelse med kampene.

Har du en kæmpe vindermentalitet og vil du være med til at genskabe KIF som en succesrig klub, ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV hurtigst muligt. Du ansøger ved at anvende funktionen ”søg jobbet”.

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte konsulent Lars Mikkelsen på telefon 7210 0030.