Strategisk indkøber/produktchef

Redoffice Supply & Logistics AmbA (RSL) er et indkøbsfællesskab for medlemmerne i Redoffice og fungerer med fælles centrallager. Formålet er at skabe gode indkøbsbetingelser og attraktive varer til medlemmerne, som sælger produkterne gennem egne butikker, salgskonsulenter og et stærkt onlinesalg. Til hovedkontoret, der er beliggende i Esbjerg søges nu: 

Strategisk indkøber/Produktchef 

proaktiv - kommercielt stærk 

Som Strategisk indkøber/Produktchef indtager du en nøglerolle i organisationen. Du får selvstændigt ansvar for en række produktområder, hvor din væsentligste opgave bliver at fastholde og videreudvikle et stærkt produkt sortiment, som er med til at skabe fundamentet for yderligere vækst for medlemmerne. Du har evnen og lysten til at sætte scenen på produktområdet, og dit personlige drive bidrager til en løbende udvikling af forretningen, med fokus på muligheder og trends, der kan bidrage til at udvikle RSL’s forretning. Du bliver ansvarlig for at forestå det interne salg og markedsføring af dine produkter, og dermed for at sikre, at de salgs ansvarlige har det optimale fundament for at sælge produkterne – enten via den stærke webshop eller i butikkerne. 

Som ansvarlig for dine produkter trives du med kravet om at skabe resultater og vækst, hvor du på den ene side er i stand til at vedligeholde og udbygge stærke leverandørrelationer, og på den anden side agerer som en professionel ”købmand”, der kontinuerligt formår at forbedre RSL’s kommercielle betingelser. Herunder forventes det at du er proaktiv og opsøgende på nye produktområder, som kan bidrage til mersalg – dette sker enten på egen opfordring eller som en tæt dialog med ejerne. 

Du trives i en ansvarsfuld rolle med stor frihed og stor indflydelse, og du er bevidst om, at dine resultater skabes i samarbejde med andre, gennem en seriøs arbejdsindsats, hvor du er meget ”på”.  

Dine leverandører er primært fra Europa og der vil forekomme lidt rejseaktivitet i forbindelse med besøg af leverandører og besøg på messer. Vi forventer derfor du er rejsevant og har kendskab til forskellige handelskulturer.  

I udvælgelsen vil vi især prioritere: 

Din baggrund for at søge stillingen er med erfaring fra lignende stilling gennem nogle år, optimalt med erfaring fra en handelsvirksomhed, hvor du har arbejdet med strategisk indkøb og/eller produktansvar.  

Kan du se dig selv i denne spændende udfordring, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt. Du ansøger ved at bruge ”søg jobbet” funktionen. Spørgsmål til stillingen besvares af konsulent Lars Mikkelsen på telefon 7210 0030.