Area Sales Manager – Play

Randers Reb har en lang erfaring med at producere og sælge reb og liner til fiskeindustrien, hvor kunderne kan være alt fra de mindre kuttere til store industri fartøjer. Produktionen foregår på fabrikker i Europa og administrationen har hovedkontor i Randers. Som et afledt produktområde, er der gennem årene opbygget en stærk platform på salg af reb til producenter af legepladser. Dette område skal nu yderligere styrkes, hvorfor der på hovedkontoret i Randers er oprettet en ny stilling som:

Area Sales Manager

opbygge langvarige relationer – projektsalg

Med afsæt i en markedsdominerende position bliver det den nye Area Sales Managers opgave at fastholde Randers Rebs stærke globale position. Dine primære kunder bliver producenter af udendørs legepladser, forlystelsesparker og tilsvarende, hvor der anvendes reb, som typisk er klatrenet. Salget foregår direkte og gennem distributører – og i nogle situationer sælger producenterne til andre producenter, så det er vigtigt man forstår at holde en god dialog med hele markedet. Gennem vedholdende dialog, og dine evner til at skabe gode langvarige relationer, sikrer du, at Randers Reb fortsætter væksten til dette segment.

Du arbejder både taktisk og strategisk med kunderne, men på kontoret har du en række operationelle opgaver, så det er vigtigt du er hands-on i hverdagen. Udarbejdelse af tilbud, opfølgning og forhandling ordner du fra kontoret i Randers, samtidig med at du planlægger besøg hos kunderne. Det betyder at du skal forvente ca. 60 rejsedage om året.

Kunderne tæller mange med langvarige relationer, men der er også nye vækst markeder – især i Asien – som gerne skal forfølges. Derfor forventer vi, at du har god erfaring med at sælge til en række forskellige markeder og er vant til, og kan begå dig, i diverse kulturer.

I forbindelse med udvælgelsen vil vi især vægte:

Vi forventer, at den rette person har en relevant kommerciel uddannelse, hvor du gennem din karriere har vist, at du kan sætte dig ind i tekniske produkter – gerne produkter relateret til reb eller legepladsindustrien. Din købmandsmæssige forståelse er stærk og du er god til at skabe langvarige relationer – enten gennem det direkte salg eller måske som intern sælger, hvor du har den tætte dialog med kunden.

Lyder dette job som noget for dig, har du gå-på-mod og interesse i nye udfordringer, så kontakt konsulent Lars Mikkelsen på telefon 7210 0030 for uddybende information. Du kan også sende dit CV og en ansøgning ved at anvende ”søg jobbet” funktionen.