Salgsdirektør

Redoffice Scan Office er en af Danmarks største virksomheder indenfor møbelindretning og kontorforsyning, og er samtidig 100% dansk ejet. Virksomheden har hovedsæde i Esbjerg og salgskontorer, butikker og showrooms fordelt rundt i hele Danmark. Herfra sælges alt til det moderne kontor – lige fra indretningsløsninger indenfor møbler, blyanter og papir til digitale printere og scannere. Virksomheden beskæftiger ca. 250 engagerede medarbejdere, og omsætter årligt for over 600 mio. kr. Der er en stor kundegruppe inden for både B2B og B2G salg. Virksomheden balancerer et professionelt løsningssalg med en stærk digital platform. For at styrke ledelsen søges til hovedkontoret i Esbjerg en:

Salgsdirektør

strategi – markedsudvikling – ledelse – eksekvering – analyse

Som salgsdirektør for Redoffice Scan Office skal du, i fællesskab med virksomhedens COO, fortsætte og udvikle driften af koncernens butikskæde, bestående af 13 kontorforsynings butikker samt forretningsområdet for kopi/print løsninger. Du vil blive indtjeningsansvarlig for en samlet omsætning på 90 mio. kr. samt personaleansvarlig for 44 engagerede medarbejdere. Ud over ansvaret for koncernens butikker samt Kopi/print afdelingen, vil du som salgsdirektør indgå som en naturlig del af koncernens ledergruppe.

Som salgsdirektør skal du sikre en fortsat positiv indtjenings udvikling inden for dine forretnings-områder. Herudover skal du løbende tilpasse forretningsmodellen, således den understøtter kundernes ønsker og behov. Vi forventer du er stærk til at analysere markedet, så der proaktivt kan justeres på priser, indhold og kommunikation med kunderne. Du er tæt på medarbejderne, og sikrer via tydelig dialog, at der skabes gode resultater i en konkurrencepræget hverdag.

Du har en analytisk tilgang til opgaverne og formår at se muligheder fra et overordnet perspektiv, hvorefter du skaber gode operationelle planer, som implementeres i de enkelte afdelinger.

Målstyring, opfølgning og konkrete handlingsplaner er væsentlige for dig, ligesom du har et højt drive for at skabe gode resultater. Du anerkender værdien af alle niveauer og afdelinger i virksomheden. Du har god erfaring med direkte ledelse og er en tydelig kommunikator.

I forbindelse med udvælgelsen vil vi især vægte:

Den ideelle kandidat har en videregående uddannelse på HD-A, Cand.Merc eller tilsvarende niveau. Du har i de sidste 3-5 år arbejdet med tilsvarende opgaver, hvor du gennem analyser og struktur, har vist dine evner til at skabe den gode balance mellem forskellige forretningsområder. Har du erfaring med rapportering i en koncernstruktur er det en fordel.

Kan du genkende dig selv i dette spændende job, og ser du det som dit næste naturlige step i karrieren, så send os din ansøgning med det samme. Du ansøger jobbet ved at bruge ”søg jobbet funktionen”.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lars Mikkelsen på telefon 7210 0030.