Business Development Manager

GASA GROUP er en international virksomhed med hovedsæde i Odense samt datterselskaber i Holland, Tyskland, Polen og Ungarn. GASA GROUP´s stolte og stærke traditioner bruges sammen med et stort markeds-kendskab aktivt til at påvirke salget af planter i hele Europa. Selskabet er den største eksportør af planter i Danmark – og den 3. største i Europa. Som et væsentligt led i den strategiske udvikling af GASA GROUP søger vi nu til nyoprettet stilling på hovedkontoret i Odense en:

Business Development Manager

trendspotter – konceptopbygning – innovation

Som Business Development Manager bliver du ansvarlig for at lede og drive udvalgte projekter samt udvikle langsigtede innovations pipelines. Du skal forudse forbrugernes nuværende og fremtidige behov og derudfra arbejde fokuseret og fleksibelt for at skabe værdi for såvel GASA GROUP som for kunder og forbrugere.

Med reference til den kommercielle ledelse, og tæt dialog med salg og marketing, prioriterer I de innovative idéer og projekter, der skal skabe fremtidens salg og indtjening. Du evner hele tiden at se den næste trend, og i sammenspil med et projektteam af engagerede medarbejdere, med høj faglig viden, gennemfører I en struktureret innovationsproces, der skal resultere i salg af flere GASA GROUP-produkter.

Du er motiveret af innovationens betydning for at drive forretningsvækst og det forventes, at du har et naturligt kreativt gen og – med dokumenterede resultater – har anvendt det i praksis. Som person nyder du udfordringen ved at starte med det ukendte og gennem en række af ideer og dialog med forskellige interessenter, bliver der skabt innovative koncepter, som hurtigt kan implementeres i markedet. Når du samtidig ved, at innovation ikke kun handler om idéer, men i høj grad også måden at påvirke centrale interne og eksterne interessenter, er du på rette vej. Med andre ord – det er balancen mellem innovation, koncept, levering og eksekvering, som tæller.

Du har indsigt i forbrugernes adfærd og véd, hvordan du afkoder dem. Du har vision og drivkraft, projektledelseserfaring og er i stand til at få projekter i mål. Du har en stærk kommerciel tankegang og er i stand til at bruge markedsførings- og økonomiske værktøjer til at skabe maksimal værdi for forretningsvækst.

I forbindelse med udvælgelsen vil vi især vægte:

Din baggrund for at søge stillingen kan være forskellig, men du har helt sikkert igennem flere år arbejdet med lignende opgaver og har styr på trends, udvikling og har gennem din karriere vist, at du kan omsætte ideer til koncepter, der kan skabe god værdi hos kunderne. Erfaring med fashion, designindustrien, FMCG el. lignende vil være en fordel, ligesom kendskab til detail sektoren er ønskeligt.

Har du lyst til at bestride denne udfordrende og spændende stilling, skal du anvende ”søg jobbet” funktionen, hvor du kan vedhæfte ansøgning og CV. Eventuelle spørgsmål besvares af konsulent Lars Mikkelsen på 7210 0030.