Area Sales Manager

Scanbur leverer en række spændende produkter til forskningsindustrien og sælger sine produkter i hele Europa, hvor især markedsdækningen i Skandinavien er meget stor. Virksomheden udvikler og producerer i Danmark og afsætningen sker primært direkte til brugerne som projektsalg, hvor kunderne er universitetet, hospitaler og andre inden for Life Science. Til hovedkontoret, som er beliggende i Storkøbenhavn søges nu:

Area Sales Manager

projektsalg – tenders – mange stakeholders

 

Som salgsansvarlig for en række europæiske lande, hvor især DACH området vil fylde en del, forventer vi, at du har en stærk track record med eksportsalg og har god forståelse for handelskultur, samt gerne salg af medicinsk udstyr. Der er tale om længerevarende projektforløb, så det er et krav, at du gennem din salgskarriere kan dokumentere gode resultater med lignende opgaver.

Vi forventer du har et stort personligt drive og forstår at agere kommercielt i et meget professionelt marked, som er niche præget. Selvom salget ofte foregår som et rådgivningssalg, må du gerne udvise initiativ og selv være på forkant med dialogen med markedet. I flere tilfælde sker afsætningen i forbindelse med offentlige udbud, så erfaring med tender er en fordel, ligesom du gerne skal være proaktiv i forbindelse med at sikre, virksomhedens unikke produkt egenskaber bliver foreskrevet i udbudsmaterialet.

Du skal forvente en del rejse aktivitet til kunderne på ca. 80 dage årligt. Planlægning af besøg og gennemførsel af møder fordrer en god struktur, så der er mindst mulig spildtid i hverdagen. Du er flydende i engelsk og tysk og måske taler du også fransk. Du har naturligvis kørekort, da der er tale om en del kørsel.

Din baggrund for at søge jobbet er en relevant kommerciel uddannelse, hvor du gennem flere år har oparbejdet en god erfaring med projektsalg i Europa – optimalt til Life Science området. Du har et godt blik for balancen mellem at være rådgiver og kommerciel, og ser muligheder i markedet. Din personlighed udstråler initiativ og pondus og du ynder at finde nye muligheder for at skabe mersalg – uden at være for pågående.

IT anvendes som en del af hverdagen, hvor du især er stærk på Office pakken og Excel.

Lyder dette job som noget for dig, så kontakt konsulent Lars Mikkelsen på telefon 7210 0030 for uddybende information.

Alle samtaler afholdes på Sjælland.