Team og Projektleder

Gertsen & Olufsen indgår i G & O Maritime Group A/S, som udvikler, producerer og sælger en række tekniske produkter til den maritime sektor med primært fokus på container- og fragtskibe samt offshore rigge. Virksomheden har flere produktions-enheder i Danmark og er på væsentlige produktområder verdens førende, med salg til de største værfter og rederier. Området for Bioreaktorer er et område, der har fået nyt strategisk fokus og derfor søges nu til en nyoprettet stilling på hovedkontoret i Allerød en stærk:

Team og Projektleder

der kan skabe struktur og overblik igennem projektfasen

Som Team- og Projektleder bliver du en del at et fagligt stærkt og engageret team på 3 medarbejdere, hvor du får det overordnede ansvar for at projekterne gennemføres med god kvalitet, til korrekt tid og økonomi. Der er tale om projekter, som kan variere en del i størrelse og kompleksitet, men der er altid stort fokus på gennemførselstid og dokumentation.

Produktionen, som foregår i Danmark og hos underleverandører i udlandet, består af komponent produktion og montage. Der vil være en tæt dialog med såvel salg som produktion om leverancerne, så det forventes derfor, at du aktivt deltager i koncept- og løsningsfaser på tilpasning af produkterne. Det er et krav, du kan dokumentere god erfaring fra et produktions- og udviklingsmiljø. Der kan være enkelte rejsedage i forbindelse med besøg i udlandet.

Som leder tager du naturligt styringen og har en god personlig pondus, ligesom du har en coachende tilgang til dine kolleger. Virksomheden har en flad organisations struktur, hvilket betyder der kan være situationer, hvor du selv er hands-on med opgaverne. Du har en god all-round viden og er bekendt med såvel mekatronik som tryktanke og måske ATEX. Stillingen refererer til COO.

I forbindelse med udvælgelsen vil vi især vægte:

Din baggrund for at søge stillingen er en relevant teknisk uddannelse – sandsynligvis Ingeniør (M) eller maskinmester. Det er et krav, at du kan dokumentere gode projektledelses evner fra lignende opgaver gennem en årrække og gerne fra en virksomhed, der er vant til komplekse produkter. Du har måske været leder i et par år og har derigennem vist, du kan udvikle og motivere dine medarbejdere.

Lyder dette job som noget for dig, har du gå-på-mod og interesse i nye udfordringer, så kontakt konsulent Lars Mikkelsen på telefon 7210 0030 for uddybende information. Du kan også sende dit CV og en ansøgning ved at anvende ”søg jobbet” funktionen.

Alle samtaler afholdes på Sjælland.