Økonomiansvarlig

Vores kunde er en solid danskejet produktionsvirksomhed, der udvikler og producerer egne primært brandede produkter. Salget sker globalt gennem eget salgsteam og virksomheden har en god markedsposition på de enkelte markeder. Virksomheden er beliggende i Trekantområdet og har for nyligt igangsat en ny strategiplan for at skabe yderligere vækst. Som et væsentligt element i denne plan søges nu til hovedkontoret en stærk:

Økonomiansvarlig

hands on – controlling – proaktiv ledelsesstøtte

Som Økonomiansvarlig bliver du ansvarlig for at videreudvikle det faglige niveau for økonomifunktionen således, at afdelingen kan understøtte virksomhedens gode vækst og sikre økonomisk overblik. Du får et betydeligt råderum i dagligdagen og det forventes at du, ud over dine økonomiske kompetencer, har personligt pondus, så du proaktivt kommer med nye processer og forslag til optimeringer – også på andres fagområde.

I dagligdagen fungerer du som sparringspartner for direktionen og den øvrige del af ledergruppen. Du er ansvarlig for at sikre, der er styr på alle relevante økonomiske data – herunder moms, likviditet. Virksomheden er kendetegnet ved at være hands-on, så der vil være en række hverdagsopgaver, hvor det forventes, at du ser det som en naturlig del af jobbet, også at udføre operationelle opgaver. Der er pt 2 kolleger i økonomiafdelingen og du skal være klar med support og back-up ved ferier m.v.

Du vil også få ansvaret for IT, forsikringer m.v, indgå i ledergruppen og varetager selv controlling.

I forbindelse med udvælgelsen vil vi især vægte:

Som person går du gerne forrest for at få opgaver løst, samtidig med, at du er den strukturerede part i en hektisk hverdag. Vi forventer, du har en god erfaring, men stadig er ivrig for at vise, du kan løse opgaven og udvikle dig i takt med virksomheden. Måske har du været controller i flere år og ønsker at tage næste skridt i karrieren.

Lyder dette som jobbet for dig, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt.  Du ansøger ved at bruge ”søg jobbet” funktionen.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte konsulent Lars Mikkelsen på tlf. 7210 0030.