Salgsdirektør

DYKON A/S er en international, innovativ og veldrevet produktionsvirksomhed og Nordeuropas største af sin art. Virksomheden har en menneskealders erfaring i forædling af dun og fjer og er i dag absolut markedsledende inden for produktion af dyner og puder med naturfyld. Virksomheden markedsfører og sælger danskproducerede kvalitetsprodukter under følgende brands: Ringsted Dun, Flora Danica, Danica, Engmo Dun og Bergen Dun. DYKON har eget laboratorie og Sleeplab og der er stort fokus på automatiserings- og digitaliseringsprocesser. Virksomheden beskæftiger knap 80 medarbejdere. Eksportandelen udgør ca.75% til hele verden, med hovedvægten på Norden. Som et led i den fortsatte udvikling søges en: 

Salgsdirektør

salgsledelse – markedsudvikling – eksekvering

Som ny Salgsdirektør for DYKON skal du, i fællesskab med CEO, videreudvikle og dermed sikre, at DYKONs fortsatte udvikling sker gennem øget salgsvækst. Produkterne afsættes som egne stærke brands og som private label til større kæder i Skandinavien, Europa og Asien. Der er en forventet rejseaktivitet på 30-50 dage årligt.

Som Salgsdirektør indgår du i direktionen og er ansvarlig for salgsresultaterne i DYKON. Du får den direkte ledelse af salgs- og marketingafdelingen, med samlet 12 medarbejdere. Det er naturligt for dig, at være en synlig og coachende chef, der sikrer de bedste betingelser for arbejdet. Målstyring, opfølgning og konkrete handlingsplaner er væsentlige for dig, ligesom du har et højt drive for at skabe gode resultater. Du anerkender værdien af alle niveauer og afdelinger i virksomheden og giver ansvar for eget arbejde. Salgsdirektøren har egne KAM kunder og viser gennem sine handlinger, at man er hands-on på hverdagen.

DYKON er overvejende ordreproducerende og der er et tæt samspil imellem salg og produktion, hvor du bliver et vigtigt bindeled, der sikrer, at de opstillede salgsplaner implementeres i hele organisationen. Din ledelsesstil er motiverende og du har gode kommunikationsevner, såvel skriftligt som verbalt, samtidig med at du formår at lytte.

I forbindelse med udvælgelsen vil vi især vægte:

Den ideelle kandidat har en videregående uddannelse på HD-A, Cand.Merc eller tilsvarende niveau. Du har i de sidste 5-8 år arbejdet som salgsdirektør eller salgschef, hvor du har skabt gode resultater og har været den drivende part i en god salgsudvikling, hvor der kan sættes lighedstegn mellem dine indsatser og organisationens gode resultater. Det forventes ligeledes, at du har erfaring fra en produktionsvirksomhed.

Kan du genkende dig selv i dette spændende job, og ser du det som dit næste naturlige step i karrieren, så send os din ansøgning med det samme. Du ansøger jobbet ved at bruge ”søg jobbet funktionen”.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Lars Mikkelsen på telefon 7210 0030.