Økonomimedarbejder

Procudan er eksperter i ingredienser og emballage til fødevarer og tror på, at værdi udvikles i fællesskab gennem hele værdikæden fra leverandør til slutkunde.  Baseret på et stærkt internationalt producentnetværk, leverer Procudan produkter og ydelser i hele Skandinavien fra afdelingerne i Kolding og Malmø.  Virksomheden beskæftiger 40 medarbejdere.  Til hovedkontoret i Kolding søges en selvstændig og dygtig:

Økonomimedarbejder

Som økonomimedarbejder refererer du til økonomichefen og bliver en væsentlig del af vores team i økonomiafdelingen på 3 medarbejdere.

Du vil blive udfordret med krævende arbejdsdage, hvor det ofte går stærkt.  Du vil få ansvaret for dit eget område med mange spændende og afvekslende arbejdsopgaver.

Stillingen indeholder en lang række forskellige arbejdsopgaver inden for bogholderi, økonomi og regnskab.  Dit primære ansvarsområde omfatter debitorstyring, hvor du får det samlede ansvar for de enkelte processer. Du kan håndtere debitorstyringen i hverdagen og kan herunder på professionel vis tage dialogen med såvel kunder som salgsteamet.  Herudover vil dit ansvarsområde også omfatte varierende opgaver inden for finansbogholderi og valutastyring.  Endelig vil der indgå udfordrende arbejdsopgaver med controlling, budgettering, regnskabsudarbejdelse mv.

Som person er du analytisk, udadvendt og initiativrig og har et godt blik for, hvor der kan optimeres i de daglige rutiner, så din tid kan bruges på værdiskabende opgaver.  Du er fagligt dygtig og ambitiøs og kan lide at arbejde struktureret og selvstændigt.

Dine stærke IT-kompetencer anvendes dagligt og du er en dygtig bruger af ERP-systemer og MS Excel, hvor du som superbruger mestrer avancerede funktioner såsom Pivot-tabeller mv.

Din baggrund for at søge denne stilling er baseret på et tilsvarende job i en virksomhed, hvor du har vist, at du kan håndtere disse ansvarsområder.  Du har en god relevant videregående økonomisk uddannelse, der giver dig den nødvendige teoretiske ballast til at kunne udføre jobbet.

Hvis du kan se dig selv i denne stilling, skal du sende dit CV og ansøgning hurtigst muligt.  Du søger jobbet ved at anvende ”søg jobbet” funktionen.  Vi forventer hurtig opstart, så send derfor hurtigst muligt dit CV og en motiveret ansøgning.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Selectors på 7210 0030.  Vi ser frem til at modtage din ansøgning.