Operations Manager

Prime Cargo A/S er en international logistik operatør med hovedkontor i Kolding og datterselskaber i Polen, Kina, Hongkong og USA. Derudover er der et stærkt agent netværk i resten af verden. Prime Cargo blev for 4 år siden købt af japanske Mitsui-Soko group, der er én af verdens førende inden for logistik løsninger. På hovedkontoret i Kolding gennemføres dagligt mange logistikopgaver, hvor især lager og Ecommerce opgaver er i stor vækst. Derfor søges nu:

Operations Manager

synlig hands-on ledelse

Som Operations Manager bliver du ansvarlig for den daglige operationelle ledelse af terminalen. Din succes i jobbet skabes bl.a. gennem synlig ledelse af medarbejderne, hvor du sammen med dine kolleger supporterer og koordinerer de daglige indsatser.

I fællesskab med teamledere for de enkelte områder, skal I sikre den optimale drift med fokus på kvalitet og processer. Det betyder, at I skaber gode rutiner for såvel den operationelle drift, som de bagvedliggende administrative opgaver – herunder opfølgningssamtaler, sygefravær, bemandingsplaner af hhv. egne medarbejdere og vikarer. Der er henover året store peaks, som giver behov for løbende tilpasning i arbejdsstyrken.

Vi forventer du er hands-on og har en motiverende og coachende tilgang til ledelse – samtidig med, at du er tydelig i din approach. Der er hele tiden fokus på, hvor langt teamet er med opgaverne, og det er naturligt for dig at holde øje med, hvordan dagen udvikler sig og på forkant tage du action til, at sikre kundernes varer bliver håndteret optimalt. Du har en god formuleringsevne og forstår at kommunikere åbent og synligt med dine kolleger.

I forbindelse med udvælgelsen vil vi især vægte:

Der stilles ingen krav om teoretisk uddannelse, men du har sandsynligvis en baggrund fra en produktionsvirksomhed eller kommer fra en lignende stilling i logistikbranchen. De personlige lederegenskaber vil blive vægtet højt til denne stilling. Det er et krav, at du kan dokumentere ledelseserfaring gennem min. 3-5 år, enten i en tilsvarende rolle eller som teamleder, hvor du føler du er klar til næste step.

Har du lyst til denne spændende udfordring, så send hurtigst muligt din ansøgning ved at bruge ”søg jobbet” funktionen.