Managementkonsulent – Search & Selection

Selectors P/S er et moderne konsulenthus, som favner en bred vifte af konsulentydelser inden for strategi, organisationsdesign, Search & Selection samt lederudvikling. Vores filosofi er, at vi fra første møde med kunden analyserer og går i dybden med hverdagens udfordringer. Vi anvender en særlig Selectors forretningsmodel, som fra første færd aktivt involverer kunden i afdækning af problemstillingerne. Til styrkelse af vores konsulent forretning søges nu:

Management konsulent

Search & Selection

Konsulenterne hos Selectors har en stor kompetence inden for Search & Selection. Det betyder, at du kommer til at indgå i en dynamisk virksomhed, der besidder megen erfaring, men samtidig er åben over for de input du kommer med.

Vi kan se at høj kvalitet, god rådgivning og stor viden inden for vores kerne områder sikrer et godt og langvarigt samarbejde med vores kunder – dette anerkendes også af vores kunder, for i SUPANAS årsrapport fra 2017, bliver Selectors kåret til region Syddanmarks bedste samarbejdspartner. Dette er vi naturligvis stolte over, men vi arbejder ydmygt videre, for at gøre det endnu bedre og skabe dialog med endnu flere virksomheder, der ønsker at samarbejde med os. Udgangspunktet i vores arbejde er altid, at den rette organisation kræver de rette medarbejdere, der er guidet af de rette ledere, som har udtænkt og gennemfører den rette strategi. Vi udfordrer gerne vores samarbejdspartnere og er kendt for at stille de skarpe spørgsmål – faktisk er selve analyse delen det væsentligste enkelt element i vores arbejdsmetoder.

Vores konsulenter er selvkørende og har deres egen kundeportefølje, men vi samarbejder meget i hverdagen og sikrer en høj grad af videndeling. Fokus er på at skabe resultater sammen med kunderne og minimere intern bureaukratisk struktur. Vi ønsker en meget dynamisk organisation og tværfaglig viden- og kundedeling.

Det forventes at du har en stærk profil i markedet og et stort netværk. Om du i dag er selvstændig eller er ansat i et større konsulent hus er ikke afgørende – vi fokuserer på at skabe et team af konsulenter, der alle er drevet af viljen til at udvikle og performe.

På sigt er der mulighed for at blive partner.

Vores administrative set-up sikrer, at du har minimale administrative opgaver og kan bruge din primære tid på at arbejde med kunde relaterede opgaver.

Kan du se dig selv som Selectors nye konsulent, og har du et godt netværk af kunder og topledere, er det dig, vi gerne vil i dialog med.

Vi arbejder ud fra en løn model, med fast løn og bonus efter præstationer. Vores fokus er dog ikke på at jagte individuelle præstationer, men at skabe fælles grundlag for en god forretning, og en sjov og givende hverdag.

Send dit CV (naturligvis fortroligt) til os eller ring til Partner Lars Mikkelsen på 7210 0030 for yderligere oplysninger.