Supervisor til ledelse af nathold

GLS Denmark tilbyder pålidelig pakkedistribution af høj kvalitet og er specialister i logistik og ekspresservice i hele Europa. For yderligere information om GLS koncernen kan du besøge deres hjemmeside på www.GLS-group.eu. Til depotet i Taastrup, der er Nordeuropas største depot, søges nu: 

 

SUPERVISOR til ledelse af nathold 

fokus på kvalitet – synlig ledelse – sikre processer 

 

GLS Denmark har stor fremgang i antallet af pakker, der distribueres og depotet i Taastrup har nu brug for en styrkelse af ledelsen til natsorteringen. Din succes i jobbet skabes gennem synlig ledelse af medarbejderne, hvor du sammen med dine produktionskolleger supporterer og koordinerer de daglige indsatser.   

I fællesskab med en Supervisor kollega, skal I sikre den optimale drift med fokus på kvalitet og processer. Det betyder, at I skaber gode rutiner for såvel den operationelle drift, som de bagvedliggende administrative opgaver – herunder opfølgningssamtaler, sygefravær, bemandingsplaner af hhv. egne medarbejdere og vikarer. Der er henover året store peaks, som giver behov for løbende tilpasning i arbejdsstyrken. 

 Vi forventer, du er stærk analytisk og har en motiverende og coachende tilgang til ledelse – samtidig med, at du er tydelig i din approach. Du har en god formuleringsevne og forstår at kommunikere åbent og synligt med dine kolleger. 

I forbindelse med udvælgelsen vil vi især vægte: 

 Stor erfaring med ledelse af timelønnede på nathold 

 Der stilles ingen deciderede krav om teoretisk uddannelse, men du har sandsynligvis en baggrund fra en produktionsvirksomhed, hvor du har ansvaret for natholdet. Hvis du har suppleret med f.eks. en merkonom i ledelse og har indblik i LEAN processer, er det en fordel. De personlige lederegenskaber vil dog blive vægtet højest til denne stilling. Du skal være indstillet på, at arbejde i et dynamisk og direkte miljø, hvor der er kort fra ord til handling. 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV hurtigst muligt. Du ansøger ved at anvende ”søg jobbet” funktionen. Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte os på telefon 7210 0030. 

Alle interviews afholdes på Sjælland