Quality Lead

GLS Denmark tilbyder pålidelig pakkedistribution af høj kvalitet og er specialister i logistik og ekspresservice i hele Europa. For yderligere information om GLS koncernen kan du besøge deres hjemmeside på www.GLS-group.eu. Til depotet i Taastrup, der er Nordeuropas største depot, søges nu til nyoprettet stilling:

Quality Lead

fokus på ISO – QHSE – sikre processer

GLS Denmark har stor fremgang i antallet af pakker, der distribueres og især pakkemængden på Sjælland vokser kraftigt. Til en nyoprettet stilling, som rapporteringsansvarlig for kvalitetsafdelingen på de to depoter i Taastrup, skal du sikre, at QHSE arbejdet bliver yderligere optimeret og struktureret. Du vil opleve et stort fokus på kvalitetsarbejdet, hvor der gås i dybden med processerne, så kvalitetsarbejdet skaber stor værdi for kunderne og hele organisationen.

I fællesskab med tre kvalitetscontrollere, skal I sikre den optimale drift med fokus på kvalitet og processer. Det betyder, at I skaber gode rutiner for såvel den operationelle drift, som de bagvedliggende administrative opgaver – herunder kvalitetsmålinger, udarbejdelse af instruktioner og procedurer til løbende opfølgning på nøgletal.

Vi forventer, du er stærk analytisk og har en struktureret tilgang til dit arbejde samtidig med, at du er en god afslutter. Du har en god formuleringsevne og forstår, at kommunikere åbent og synligt med dine kolleger. Du vil få en nøglerolle, når du deltager i depotets ledergruppemøder, hvor du er garant for QHSE systemet.

I forbindelse med udvælgelsen vil vi især vægte:

Der stilles ingen deciderede krav om teoretisk uddannelse, men vi forventer du har en baggrund fra en produktionsvirksomhed, hvor du i flere år har skabt gode resultater i dit arbejde med ISO og QHSE standarder. Du har gennem dit job vist, at du både formår at holde helikopterblikket, samtidig med at du kan dykke ned i enkeltområder.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV hurtigst muligt. Du ansøger ved at anvende ”søg jobbet” funktionen. Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte os på telefon 7210 0030.

Alle interviews afholdes på Sjælland.