Økonomimedarbejder

Procudan er eksperter i ingredienser og emballage til fødevarer og tror på, at værdi udvikles i fællesskab gennem hele værdikæden fra leverandør til slutkunde. Baseret på et stærkt internationalt producent netværk, leverer Procudan produkter og ydelser i hele Skandinavien fra afdelingerne i Kolding og Kristianstad. Virksomheden er privat ejet og beskæftiger 40 medarbejdere. Til hovedkontoret i Kolding søges en selvstændig og dygtig:

Økonomimedarbejder

Som økonomimedarbejder refererer du til økonomichefen og indgår i en økonomiafdeling på 3 medarbejdere. Dit primære ansvarsområde omfatter debitorstyring, hvor du får det samlede ansvar for de enkelte processer. Du mestrer debitorstyringen i hverdagen og kan herunder, på professionel vis, tage dialogen med såvel kunder som salgsteamet.  Herudover vil dit ansvarsområde også omfatte varierende opgaver inden for finansbogholderi og valutastyring.  På sigt vil dit arbejdsfelt desuden udvikle sig til at omfatte ansvarsområder inden for controlling, budgettering, udarbejdelse af regnskab mv.

Som person er du udadvendt og proaktiv og har et godt blik for, hvor der kan optimeres i de daglige rutiner, så din tid kan bruges på værdiskabende opgaver.  Du er fagligt dygtig og ambitiøs og kan lide at arbejde struktureret og selvstændigt.

Du har stærke IT-kompetencer og er en erfaren bruger af ERP-systemer og MS Office-pakken.  Du har især et godt kendskab til MS Excel, som du bruger naturligt i hverdagen.

Af mere konkrete ansvarsområder kan nævnes:

Din baggrund for at søge denne stilling er baseret på et tilsvarende job i en virksomhed, hvor du igennem 3-5 år har vist, at du mestrer disse ansvarsområder.  Du har en god relevant økonomisk uddannelse, der giver dig den nødvendige teoretiske ballast til at kunne udføre jobbet.

Hvis du kan se dig selv i denne stilling, skal du sende dit CV og ansøgning hurtigst muligt.  Du søger jobbet ved at anvende ”søg jobbet” funktionen.  Vi forventer hurtig opstart, så send derfor hurtigst muligt dit CV og en motiveret ansøgning.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Selectors på 7210 0030.  Vi ser frem til at modtage din ansøgning.