Økonomiansvarlig

European Freeze Dry er en International aktør inden for frysetørrede produkter med egne produktionsenheder i Danmark og England. Virksomheden er i et nicheområde, hvor man samarbejder med såvel store koncerner på strategisk niveau, som med mindre virksomheder, hvor der er fokus på effektivitet og kvalitet. På de tre produktionsfaciliteter er der i alt ansat ca. 70 medarbejdere. Igennem de seneste år har man oplevet en god vækst og European Freeze Dry blev i 2015 opkøbt af Erhvervsinvest. Til hovedkontoret på Sjælland søges nu en:

Økonomiansvarlig

International virksomhed – integrere koncern processer

Som Økonomiansvarlig er du ansvarlig for at fastholde og løbende videreudvikle det faglige niveau for økonomifunktionen således, at afdelingen kan understøtte European Freezes Dry’s gode vækst og skabe fælles processer, som kan integreres i henholdsvis Danmark og England. Du får et stort råderum i dagligdagen og det forventes at du, ud over dine økonomiske kompetencer, har personligt pondus. Der er en etableret ledergruppe, som du naturligt indgår i.

I dagligdagen fungerer du som sparringspartner for direktøren og bestyrelsen, hvor du er ansvarlig for at sikre, der er godt styr på alle relevante økonomiske data – herunder moms, likviditet og controlling. Når man er ansat i en mindre virksomhed, er der en række hverdagsopgaver og det forventes, at du ser det som en naturlig del af jobbet, også at udføre operationelle opgaver. Herunder vil der være f.eks. bogføringsopgaver og lønadministration.

Du er en proaktiv person og behandlingen af økonomiske data sker på et højt fagligt niveau. Dette samtidigt med, at der indføres en række strukturer og processer, som skal sikre, at der er ensartede beskrivelser for økonomifunktionen i Danmark og England. Som økonomiansvarlig har du ansvaret for den overordnede ledelse af økonomien, herunder også ledelsen af finansafdelingen på kontoret i England, hvilket vil kræve rejseaktivitet til England samt distance ledelse.

I forbindelse med udvælgelsen vil vi især vægte:

Den ideelle kandidat til stillingen har en relevant økonomisk uddannelse og erfaring fra lignende stilling igennem nogle år – er der kendskab til en produktionsvirksomhed vil det være et yderligere plus. Måske har du været controller i flere år og ønsker at tage næste skridt i karrieren.

Som person går du gerne forrest for at få opgaver løst, samtidig med, at du er den strukturerede part i en hektisk hverdag. Vi forventer, du har en god erfaring, men stadig er ivrig for at vise, du kan løse opgaven og udvikle dig i takt med virksomheden.

Lyder dette som jobbet for dig, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt. Du ansøger ved at bruge ”søg jobbet” funktionen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte konsulent Lars Mikkelsen på tlf. 7210 0030.

Alle interviews bliver afholdt på Sjælland.