Økonomiansvarlig

ReTec er en driftig virksomhed, der udvikler, producerer og sælger maskiner inden for affaldsbehandlings-, genvindings- og biomasse industrien. Kunderne er primært i Skandinavien og Nordeuropa, og der er egne datterselskaber på de største markeder. Virksomheden er i god udvikling og har flere gange fået Gazelle prisen. Produktionen sker på fabrikken i Haderslev og som et led i den fortsatte udvikling søges nu:

Økonomiansvarlig

skabe klar rapportering – projektøkonomi

Som Økonomiansvarlig er du ansvarlig for at fastholde og løbende videreudvikle det faglige niveau for økonomifunktionen således, at afdelingen kan understøtte ReTecs gode vækst og sikre økonomisk overblik i projekterne. Du får et stort råderum i dagligdagen og det forventes at du, ud over dine økonomiske kompetencer, har personligt pondus.

I dagligdagen fungerer du som sparringspartner for direktøren og ejeren, hvor du er ansvarlig for at sikre, der er godt styr på alle relevante økonomiske data – herunder moms, likviditet og controlling. Når man er ansat i en mindre virksomhed, er der en række hverdagsopgaver og det forventes, at du ser det som en naturlig del af jobbet, også at udføre operationelle opgaver. Der er 2 kolleger i økonomiafdelingen, hvor du udover hverdags ledelsen, også skal være klar med support og back-up ved ferier m.v.

Du er en proaktiv person og behandlingen af økonomiske data sker på et højt fagligt niveau. Dette samtidigt med, at der indføres en række strukturer og processer, som skal sikre, at der skabes en god rapporteringsstruktur på projekter og det løbende regnskab for 6 selskaber i Danmark og udlandet. ReTec er ved at implementere nyt ERP system, så man i løbet af efteråret 2019 overgår til Dynamics. Det forventes at du indgår i styregruppen sammen med den IT ansvarlige og direktøren.

I forbindelse med udvælgelsen vil vi især vægte:

Den ideelle kandidat til stillingen har en relevant økonomisk uddannelse og erfaring fra lignende stilling igennem nogle år. Vi forventer du har god erfaring fra en produktionsvirksomhed – gerne med stort projektfokus. Måske har du været controller i flere år og ønsker at tage næste skridt i karrieren. Vi forventer ikke du har en lang leder baggrund, men du har måske haft teamledelse eller ser et mindre lederjob som dit næste naturlige step i karrieren.

Som person går du gerne forrest for at få opgaver løst, samtidig med, at du er den strukturerede part i en hektisk hverdag. Vi forventer, du har en god erfaring, men stadig er ivrig for at vise, du kan løse opgaven og udvikle dig i takt med virksomheden.

Lyder dette som jobbet for dig, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt. Du ansøger ved at bruge ”søg jobbet” funktionen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte konsulent Lars Mikkelsen på tlf. 7210 0030.